Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

onsdag 3. september 2014

DPO15 - kjør kanelbolle!

Så har det blitt onsdag 3.september 2014 september, og i dag er det DPO15.
Fortsatt en dag før offisiell testdato.

Rart å tenke på at det allerede har gått mer enn et år fra jeg begynte å tenke på dette prosjektet. Tiden har gått fort og langsomt samtidig. Mest har tiden gått fort, i en hektisk jobbhverdag på dagtid og med lassevis av kunnskapssøk og snakk med andre om prøverørsbehandling utenom arbeidstid. Men nå de siste 14 dagene, nå har tiden sneglet seg langsomt frem mot testdag.

Kan ikke helt gi opp håpet helt før den offisielle testdagen er her. Det er det fine med uvisshet, at det alltid finnes et snev av håp i det. Sånn prøver i alle fall jeg å tenke.
Denne uken står det flere fire timer lang pasientundervisninger på jobbplanen. Jeg liker veldig godt å undervise. Jeg liker å gjøre det vanskelige enkelt. Det uforståelige forståelig. I undervisning må man være helt til stede for den gruppen man underviser hvis det skal bli bra. Og det skal det jo. Det er fint med utoverfokus, for da får man samtidig pause fra seg selv. Det trenger jeg jammen nå.

Ellers ringte min gode nabo på døra for å låne et egg. Jeg sa de måtte være forsiktige med egget, fordi mine egg er veldig dyrebare. Hehe! Det hjalp ikke. Bare et par minutter senere ringte det på igjen. Det trengtes et egg til, fordi det første knuste utover kjøkkengulvet. Fnis! Det er visst dårlige odds for egg i år.

En times tid senere ringte det på igjen. Naboens to minste gutter på to og seks år sto utenfor døren med stolte ansikter, nydelig te og fantastiske varme kanelboller. Heldige meg! Og jammen var de bollene gode! Sorry Fedon  :o)
Nå var det vel meg, og ikke naboen, som burde hatt en bolle i ovnen.
Kanskje jeg skal bake litt i helgen?

Guess there is not much left to say. Men altså fortsatt en dag igjen.

Grusomme Tante Rød har riktignok foreløpig ikke ankommet perrongen. Hun kan dog få noen dagers, eller ukers, forsinkelse på stasjonen Progersteron. Det er nemlig sånn at progesterontilskudd, som skal tas tre ganger per dag frem til testdato (og mange uker til ved en positiv test) kan forsinke Tante Grusom. Eller kanskje ble hun bare skremt av tidligere innleggs trusler...?

Men......Maigaard sa faktisk at jeg burde forvente at Grusomme Tante Rød skulle ankomme perrongen et par dager før testdato. Det har altså ikke skjedd....så kanskje blir det en blodprøve for å måle hCG-nivået før helgen likevel, for sikkerhets skyld.

I morgen er det selveste testdagen. Den dagen kan det nok være at jeg vil eie helt alene, men fredag - da er jeg nok tilbake på nett  :o)

2 kommentarer:

 1. Om det går dårlig i morgen, så husk på at det gikk bra med det andre egget hos naboen. Alt kan skje, det er det som er så fint og grusomt. Klapp deg på skulderen i alle tilfeller for innsatsen din, vil du? Jeg fikk menstruasjon tidligere på progresterontilskudd, men tror det kan gå begge veier.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, alt kan skje.
   Klapper meg på skulderen uansett :o)

   Slett