Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

fredag 12. september 2014

Ønskemamma er GRAVID!

Det utrolige skjedde!
Lykketårer, redsel, kvalme, forvirring, smerter, smil, glede, sorg, undring og forundring.

I dag er jeg der det heter 5+3, altså fem uker og tre dager gravid. Supertidlig! Egentlig alt for tidlig å si det. Planen var aldri at prosessen skulle bli mer offentlig enn en anonym blogg. Men da NRK spurte om jeg kunne tenke meg å snakke med dem, tenkte jeg at dette er et viktig tema å snakke om. Hva Bioteknologirådet enn måtte mene. Dermed ble det langt mer offentlig enn jeg noen gang hadde tenkt.

Men har man sagt A, får man si B synes jeg. Og B er nå at Ønskemamma jammenimeg er bitte litt gravid. Weeeheee! Men altså superdupertidlig. Så fortsatt veldig mye og lang usikkerhet i vente. Enn så lenge ser det bra ut, med denne stigningen av graviditetshormonet hCG fra DPO15 til DPO17.
Skal fortelle dere mer om dagene "behind the scenes" etter hvert.
Når det utrolige faktisk skjedde måtte jeg bare fordøye det, få bekreftet det over noen dager med blodprøver, forsøke å tro på det, og dele det med de aller nærmeste før jeg delte det med verden.

Men i dag kan jeg si det. Ønskemamma er GRAVID!

Og blant annet det skal vi snakke om på Norgesglasset NRK P1 nå i dag - direkte i studio cirka klokken 13:10. Ja, nå veldig snart altså. Skru på radioen hvis du er i nærheten da, så snakkes vi :o)
Tenk om jeg kan få gå fra Ønskemamma til Ekte mamma?
Tør foreløpig nesten ikke å tro at det kan bli en mulighet. Holder pusten!
Mye kan gå galt på veien, men enn så lenge har jeg faktisk termin 11.mai 2015.
Og på veien dit kan du følge meg her om du vil   :o)

29 kommentarer:

  1. Wow, grattis så mye!!!:) Men dette var surprising! Sist gang jeg sjekket bloggen skrev du at du testet negativt hele veien mot testdag inkludert testdag tror jeg..Du skulle teste med blodprøver, men så ikke noe mer etter det. Og nå GRAVID!!:) fantastisk!!!:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er virkelig fantastisk! Og veldig nervøst så tidlig i forløpet.

      Slett
  2. Kjære deg, suuuuper gratulerer !! Så flott, så glad på dine vegne. Dette blir spennende å være med på fremover. Har fulgt deg en stund og også hørt deg i Norgesglasset. Ble jo bare så overasket , da du var gravid, etter de negative testene. Så fantastisk. Ønsker deg alt godt og all lykke fremover. L

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, nå er det bare å krysse fingrene så hardt som det går an de neste åtte ukene...!

      Slett
  3. Gratulerer! Dette kommer til å gå kjempefint! :)
    Jeg har fulgt med på historien din på Norgesglassset og slik fant jeg fram til bloggen din. Kjempebra at du skriver om dette temaet! Jeg har selv gjennomgått ivf-behandling og resultatet ble en herlig sønn! Nå skal jeg snart i gang med fryseforsøk og i den forbindelsen har jeg et spørsmål. I et tidligere innlegg skrev du noe om ting man bør og ikke bør gjøre etter egginnsettelse (eller hva det nå heter). Har du noen tips, eller linker?
    Lykke til i tiden framover. Krysser fingrene for deg. Og gled deg til ul. Det er kjempeartig! (Husk lommetørkle) ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Å, så gøy med flere i samme prosess! Gleder meg til UL, men foreløpig tør jeg liksom ikke tro på at jeg vil komme så langt. Ja, det er ymse tips for hva man bør gjøre, akupunktur med Paulus metode er visstnok forskningsmessig funnet å halvere abortrisiko, så det kan være verdt et forsøk. Det er så vidt jeg vet bare Klinikk Fjeld på. Majorstua som virkelig kan dette i Norge.

      Slett
  4. Gratulerer så utrolig mye! Gleder meg til å følge veien videre :)

    SvarSlett
    Svar
    1. :o) Så koselig med noen som følger med. Nå blir det utrolig spennende fremover!

      Slett
  5. I knew it! Har vært inne på bloggen din og tittet hver dag siden før testedagen din, og kunne ikke skjønne hvorfor det ble så stille fordi jeg hadde så god følelse for deg :)

    Gratulerer så mye, første milepæl er nådd! Ønsker deg alt godt og at dette går hele veien til mål :D alle prøvere som jeg følger med på, både single og par, har dette året nå blitt gravide! Wiii!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg regnet jo med at noen skjønte det. Måtte bare ha litt tid til mine egne tanker, og til å fortelle det til de aller nærmeste, før det ble bloggmat. Også passet det best sånn i forhold til N orgesglasset også. :o)

      Slett
  6. Nå ble jeg så glad at tårene triller!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig! Det har blitt noen tårer her også. :o)

      Slett
  7. Gratulerer!!!

    Jeg hørte tilfeldigvis på radio, på venterommet på et legekontor...! Og satt og små-smilte da den store nyheten kom! Alt godt ønskes videre, - dette skal holde hele veien til mål!

    Klem fra HildeSu

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig HildeSu! ....og artig at legekontoret hadde på P1 akkurat da.

      Slett
  8. Dette er fantastisk! Jeg sender deg varme tanker og lykkeønskninger. For en spennende tid som ligger foran deg :) Stor klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Spennende, spennende, ALT for spennende! Og veldig moro.

      Slett
  9. Me like! Krysser finger og sender babystøv og masse gode tanker for ferden videre <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, her trengs det babystøv i bøtter og spann! Kanskje dere finner noe i outleten under dagens babyshopping?

      Slett
  10. Gratulerer! Har fulgt med på bloggen din og dette var flotte nyheter! Har selv verdens nydeligste datter alene og vet godt hva du har vært igjennom! Gled deg masse, det er helt fantastisk!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Å, så spennende med andre som også har barn alene. Tør nesten ikke glede meg enda. Bare håper hardt på at dette går hele veien frem!

      Slett
  11. Congratulations!!! Have been thinking of you and praying for good news! Love, laughter and abundant joy to you and your little bean! I know it is early - but one must celebrate ALL of life's events!!

    SvarSlett
    Svar
    1. So true dear Sherill! All of life's events should be celebrated.
      I am holding my breath and crossing all fingers while quietly celebrating in my heart. Be ready to be the exciting aunt in USA. :o)

      Slett
  12. Wao. Her har du klart å lure flere, tror jeg. Men dette var jo kjekt :) Gratulerer!!

    SvarSlett
  13. Veldig kjekt! Veldig skummelt! Veldig fint! Veldig usikkert!
    Ganske enkelt veldig mye av alt.

    SvarSlett
  14. Gratulerer så mye! Har fulgt med en stund og heier virkelig på deg!! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig! Du får fortsette med høylytt heving frem til uke 13 - minst. :o)

      Slett
  15. Cecilie S. Frederiksen13. september 2014 kl. 18:43

    Gratulerer ") Lykke til videre i svangerskapet ") Hilsen Cecilie

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Cecilie. Det er nå den skumleste ventingen starter.

      Slett
  16. Altså, du har trosset noen odds nå, så enten er det bare "ment to be" eller så er det ikke. Jeg tror nå ikke det er meningen du skal vandre alene i livet, like lite spm jeg tror det er meningen at jeg skal det. Håper du klarer å ta dag for dag og NYTE GRAVIDITETEN. Og så klart er det bare fint at du begynner å øve deg på å være bekymret. Men vær nå endelig bevisst på at det er nettopp det du gjør. Øver deg ;)

    SvarSlett