Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

tirsdag 23. desember 2014

God jul fra Ønskemamma

Hei på deg!
Lille julaften allerede. Nå senker julefreden seg kjenner jeg.
Ønskemamma har altså nå flyttet bloggen sin. Den nye bloggen finner du på

http://www.onskemamma.no


Vær obs på at kommentarfeltet i den nye bloggen ligger laaaang nedenfor innleggene, men nå er det i alle fall på plass. Det nyeste innlegget der, som er skrevet på denne lille julaften, heter "Ikke fullt så tøff i pyjamas" Du finner Ønskemamma på Faceboook også om du vil, og der legges alle nye innlegg ut når de er postet.

Nå går det FORT mot nytt prøverørsforsøk, og nytt besøk på Maigaard, så den nye bloggen blir nok oppdatert nesten daglig fremover. Koselig at du følger med på veien.

Ønsker deg en koselig julehøytid.4 kommentarer:

 1. Må venne meg bittelitt mer til den nye siden din derfor legger jeg inn en liten Julehilsen her isteden :) Håper du får en finfin Jul med masse egg! OG at 2015 blir det magiske året for deg! Juleklem I :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, og masse god jul til deg også I. :o)

   Slett
 2. Tenker på deg og ønsker deg lykke til med sprøyten du skal ta i kveld ! Sender en kommentar på den gamle bloggen din i og med at jeg er litt usikker på å sende kommentar på den nye.....har sendt deg en mail på g-mail adressen din. Klem L

  SvarSlett
 3. Kom over denne artiklen som sier mye klokt om råd og muligheter for situasjonen du er i nå. (Intervjuobjekt er forøvrig far til Natalie Portman) http://www.fertilityauthority.com/mays-re-month-avner-hershlag

  SvarSlett