Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

onsdag 3. desember 2014

Noen å dele krypinn i Århus med?

Det har blitt onsdag den 3.desember, og den avgjørende undersøkelsen hos gynekolog Huseby er bare to dager unna. Hvis alt ser bra ut der starter Ønskemamma medisineringen allerede kommende søndag. Det rykker nærmere! Sist helg tok jeg derfor turen over grensa til søta bror, og handlet inn deler av medisinene.
Og to brett med Ramlösa, som seg hør og bør.
Handleposen med mat ble ut over dette ganske slunken, men det får være greit.
Jeg fikk jo tak i det viktigste, nemlig nesespray og et lite lass av sprøyter.
Å herrejemini så dyrt det er! Måtte le litt også. Reiste sammen med min kjære tremenning, som handlet mat til en familie på fire. Pluss en litt chubby katt, som så gjerne spiser både hjort, elg og bacon. Så hun handlet vel egentlig til 4+1 da.

Da vi lastet bilen kunne vi bare konstantere at hun hadde veldig mange flere handleposer enn meg, men at jeg hadde brukt veldig, veldig mye mere penger enn henne. Tror jeg bar på Nordbys mest dyrebare kjølebag den dagen altså. Så nå er kjøleskapet her hjemme ikke så fullt av mat, men i stedet fylt med medisiner i ymse former.

Etter timen hos Huseby fredag kveld må jeg finne bosted i Århus. Kjenner at jeg begynner å bli bitte litt stressa på akkurat det, men det ordner seg nok på et vis. Er det noen som skal nedover samtidig som meg som har lyst til å dele bolig i denne vakre byen? Hvis jeg sier fra på fredag tror jeg at jeg har mulighet til å leie en leilighet som etter det jeg kan se bare ligger cirka en kilometer fra Maigaard. Gangavstand altså. Den er 80 kvadrat stor, har to store soverom, stue, bad og kjøkken, tv og wifi. Den koster 500 per døgn - mye mindre enn et hotell altså. Heia airbnb sier jeg bare!
Så er det noen som tilfeldigvis skal samme vei samtidig, og som kunne tenke seg å dele, ville det bli bare 250 kroner per pers per døgn. Gi meg et høyt og raskt pip på onskemamma@gmail.com hvis du skulle ha lyst til å dele. Ønskemamma er etter planen i Århus fra sånn cirka 1.januar 2015. Jeg er stort sett sånn passelig grei tror jeg.
Skravlete, men ganske grei. Og alltid åpen for nye venneskap. :o)

Kryss fingre for meg fredag kveld da! Jeg trenger helst mer enn 6-7 folikler som en start.

6 kommentarer:

 1. Vi er her! Og vi heier så det runger og krysser alt vi har! Masse L. Y K K E til! Klem I :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk I. Gynekolog Huseby måtte ha kveldsvakt på sykehuset grunnet sykdom, så timen min ble utsatt til søndag kveld. Vente-vente-vente.....

   Slett
 2. Alt godt , alle sterke ønsker og tanker til deg i morgen - foreløpig !!! Klem L

  SvarSlett
 3. Lykke til i morgen. Ønsker deg kurven full!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Må visst smøre meg med tålmodighet litt til.....

   Slett