Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

fredag 19. desember 2014

Ønskemamma flytter!

Så har det blitt fredag 19.desember. I dag flytter Ønskemamma.
Ikke fra leiligheten altså, men fra Blogspot.

For noen måneder siden fikk jeg en hyggelig telefon fra United Bloggers (UB), et nytt og spennende konsept innen bloggverden. Ta en titt innom UB sin nettside her, og gjerne Facebooksiden til UB også.
De fleste av UB sine ansatte er nye ansikter for meg, men noen kjenner jeg fra min tid som fysioterapeut og gruppetreningsleder i Elixia, og de kjenner jeg som bra folk.
Så Ønskemamma trakk pusten, og takket ja til å bli med på UB-laget. Og for et lag! Massevis av spennende bloggere.

Den nye Ønskemammabloggen finner du fra i dag av på

www.onskemamma.no

Da skal du få opp denne startsiden:
Etter hvert skal man forhåpentligvis kunne logge seg inn fra både ønskemamma.no og onskemamma.no uten www, men enn så lenge er det 3xw og onskemamma som gjelder.

Ønskemamma er jo ikke den mest teknisk anlagte. Altså, da jeg gikk på videregående skole (ja, videregående) kunne vi velge data som valgfag. Det ville jeg ikke ha, "for det skulle jeg uansett aldri bruke". Sånn resonnerte jeg. Really? Men det tenkte jeg altså. Jeg gjorde virkelig det. (Og i det jeg skriver det føler jeg meg plutselig veldig gammel.)
Da jeg gikk fysioterapiutdanningen i Oslo i 1995-1998 leverte vi fortsatt alle innleveringer håndskrevne. Da jeg fullførte psykologutdanningen 12 år senere hadde verden blitt en helt, helt annen med tanke på pc-er, mobiler og internett. Rart å tenke på.

Dette betyr altså at det ikke nødvendigvis er alt det tekniske som er helt på plass på den nye bloggen, fordi jeg ganske enkelt ikke forstår alt enda, men Ønskemamma prøver som best hun kan. Og har heldigvis UB helpline på mobilen støtt og stadig. Det er neimen ikke lite de må svare på akkurat nå. Men de er like blide, uansett spørsmål.

På videregående opprettet jeg forresten mitt eget valgfag, fordi jeg kliksom ike helt fant noe å velge som jeg syntes passet. Det nye valgfaget kalte jeg "Sosial hjelpetjeneste". Der besøkte vi en som ønsket litt selskap en gang i uken. Så hver torsdag gikk jeg hjem til gamle Jacob. Så sendte han meg ut på handletur, før vi lagde pannenkaker og snakket om gamle dager. Hver uke. Så det kom i grunn andre til gode at jeg ikke interesserte meg det fnugg for data. Mennesker derimot - det er mer min greie.
Men Ønskemamma er altså på nett. Det skulle ingen trodd for noen år tilbake.
Velkommen til ny blogg!
Ta turen innom, og legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du synes.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg !!! Og det søte, lille bildet, du var en kjempesøt , liten jente. Og vet du , jeg er så novise på data at jeg skjønner ikke forskjellen på den ene, eller den andre bloggen din........,bare jeg får kommet inn og lest og fullt deg og lagt igjen noen kommentarer, er jeg fornøyd ! Men, selvfølgelig moro , om det er annerledes for deg med den nye bloggen. Tenker på deg og medisinregimet ditt og håper du ikke har for store bivirkninger !! God fredag videre til deg. L

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord. Ja, nå har jeg akkurat oppdatert litt om akkurat medisinregimet i den nye bloggen. Det er neimen ikke bare-bare.

   Slett
 2. Ønskemamma, mennesker er din greie! Du er og blir min favoritt LG <3 Og verdens beste instruktør, litt samme greia egentlig, du må like mennesker for å ønske å inspirere dem. Og det klarere du, via bloggen, jobben og med venninner <3 Flinkeste Tina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Aaaah, tusen takk Vibeke. Ja LG-jobber, altså jobben som leder for alle instruktørene på to Elixia-sentre, er vel kanskje den morsomste jobben jeg har hatt i livet.
   Savner det ofte - hele miljøet.

   Slett
 3. Nå ble jeg flau. Så ikke den andre bloggen før nå..........Den er jo super fin. Gleder meg til å følge deg der. Liker bloggen din veldig godt, liker deg så godt, synes nesten jeg kjenner deg litt................L

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du fant den nye bloggen L. :o) Og takk for fine ord. Jeg har litt tekniske startproblemer, men håper å skjønne meg bedre på teknikken i den nye plattformen etter hvert. Trenger litt hjelp, men det er jo jul og travle tider - også for hjelperne.

   Slett
 4. hvorfor ny blogg var den gamle så utdatert eller. kjenner meg litt igjen. kjer jo mnere i data værden en det gjør i den virkelige værden.
  besøk meg her vist du vill tilbudsvarer.blogspot.no

  SvarSlett
 5. hvorfor ny blogg var den gamle så utdatert eller. kjenner meg litt igjen. kjer jo mnere i data værden en det gjør i den virkelige værden.
  besøk meg her vist du vill tilbudsvarer.blogspot.no

  SvarSlett