Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

torsdag 8. mai 2014

Håp i sikte?

Håp i sikte! Det håper jeg i alle fall.

I dag har jeg ringt Diakonhjemmet sykehus - dit henvisningen min måtte oversendes.
Har snakket med dem fem ganger i dag tror jeg. Jammen tok det tid å finne ut hvilken avdeling som tar seg av CYP-testing. Genotyping. Fastlegen min visste det ikke, og det visste neimen ikke verken resepsjonistene eller laboratoriet på Diakonhjemmet heller.
Men jeg gir meg heldigvis ikke så lett, og til slutt fikk jeg snakke med en dame som visst at det er  "Senter for psykofarmakologi" som gjør dette. Selv om det ikke dreier seg om psykofarmaka - medisiner som brukes ved psykiske lidelser - er det visstnok deres avdeling i Forskningsveien i Oslo som gjør CYP-testing.

Når jeg først fikk rett person på tråden ble det sving på sakene. De var veldig hyggelige og hjelpsomme. Tommel opp for Diakonhjemmet!

Den blide damen jeg snakket med fortalte at de måtte ha en ny CYP gentestingssprøve før de kunne se på saken. Så i morgen tidlig tøffer jeg innom fastlegekontoret nok en gang (var der i går også, for å ta flere andre blodprøver som Dr.Lindberg har bedt meg ta etter å sett gjennom alle de arkene medpfrøver jeg allerede hadde tatt) og tar en ny gentest. Farten i dette skal i alle fall ikke stå på meg! Den nye genprøvem sendes så Diakonhjemmet sammen med brevet med hele medikamentlisten fra Maigaard.

Så lovet de å se på det, og at det ikke skulle ta alt for lang tid.
Pjuh! Håp i sikte. Håper jeg.

2 kommentarer:

  1. Ønsker deg enormt masse lykke til Tina <3 Håper det går raskt i svingene nå, så du kan komme i gang med prøving og lykking snart! Stor klem Vibeke

    SvarSlett
  2. Takk for det Vibeke! Alle fingre krysses :o)

    SvarSlett