Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

søndag 18. mai 2014

Verdens beste julegave tatt i bruk

Aaaaaah! Fremme! Endelig fremme. Og endelig ferie. Ønskemammaferie.
Etter en natt som ville gitt meg russeknute i lua, altså en natt helt uten søvn, med flybuss klokka 04 og fly klokka 07 endte jeg på det beste stedet av alle. Rhodos!
Øya i mitt hjerte. Det stedet i verden hvor jeg føler meg aller mest hjemme.
På flyet til Rhodos i dag var det mange barn. Små og større, men mange små. Så da fikk jeg anledning til å observere hvordan det kan være å resie med små barn. Kjente at jeg skulle ønske det var meg, samtidig som det var deilig å ikke være mammaen til den utrøstelige lille jenta på kanskej 8-10 måneder som skrek og skrek. Mammaen så ganske svett ut selv. Heldigvis hadde hun en pappa som kunne veksle på trøstingen med henne. Det ville ikke jeg hatt i samme situsjon.

Ekteparet som satt ved siden av meg diskuterte når man kan begynne å reise med barn. Den ene synes ved tre års alder, og at det er for tidlig før det. Selv tenker jeg at det må være gull å reise bort noen uker i mammapermisjonen hvis det er mulig, på den tiden det er mørkt, kaldt og glatt i Norge. Da måtte det vært fint å ta med seg en liten pjokk til sol, lys og varme. Jeg tenker ikke at barn må være tre år før man kan ta dem med seg. Men...det er jo ingen reell problemstilling for meg per i dag. For nå er det ferie.

Denne ferien er åretes julegave. Til jul ønsket jeg meg nemlig gavekort fra Apollo.
Det fikk jeg av flere venninner. Litt herfra og litt derfra ble til denne turen.
Verdens beste julegave! For meg finnes ikke noe bedre sted på jorda enn dette.
I ettermiddag, etter at kofferten var pakket opp, har jeg vært helt på tuppen av øya - på den utstikkeren du ser her.
Elsker å være ytterst her ute - her hvor det ikke er satt opp solsenger eller parasoller. Hvor det er mindre folksomt enn bortover strendene på begge sider. Her er det bare varme å steiner ligge på, og sol og vind i håret. Henført godsukk!
....og sånn ser det ut her akkurat i dag, gjennom linsen på iPaden:
Folketomt sier du? Yepp. jeg var faktisk helt alene på odden i dag. Ikke så rart kanskje, for det er ganske kaldt her på en 18.mai. Det blåser en kald, sterk vind som gjør at dagen ikke var så egnet for strandliv. Men deilig er det likevel. Det er noe med det å være ved havet havet som gir en deilig ro. En ro jeg nesten bare finner akkurat her hvor jeg er nå.

Livet er ikke det verste man har!
Tror de to neste ukene blir veldig fine. Håper du får noen fine dager du også.

8 kommentarer:

 1. Kos deg masse vennen. Dette trenger og fortjener du nå......ta vare på deg selv. Det er mange av oss her hjemme som er glad i deg.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hege! Det var jammen en koselig melding å våkne til, etter 11 deilige timers søvn. Glad i deg også!

   Slett
 2. Så herlig! Unner deg virkelig den turen der! Det er vel hva man bør kalle en kvalitativ julegave, godt med venner som skjønner hva man trenger. Herlig "tottilott-bilde! nederst. Skulle det være noe igjen av ferien når du er på våre kanter, er du selvsagt hjertelig velkommen innom. Håper du får mange gode dager med fine folk som vet å verdsette ditt besøk! :-) Klem fra Beate

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Beate. Bleke tottilotter måtte med. Det finnes jo ikke noe mer oppbrukt motiv enn det :o) Brune tottilotter følger forhåpentligvis om 12 dager. Klart jeg kommer innom dere, enten du har innebygd kaffebord i magen eller ny baby på armen.

   Slett
 3. Hoppas du får en underbar semester!

  Angående att resa med barn, så anser jag att barn har lika stor rätt att resa som vuxna. Hur barnen sen tar resorna är väldigt individuellt. Själv har jag förmånen att ha två lätt-resta barn. De har flugit både kortare och längre sträckor utan problem. Den dagen du får barn är det bara att testa. Du märker efter första resan om du vill åka på fler eller om du avvaktar ett tag ;)
  kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Tommel opp for det Anna! Jeg elsker å reise, og skulle jeg være så heldig å få barn alene er det jo et mål å være aktiv - bl.a med kortere og lengre reiser. Da er det bare å prøve seg frem tenker jeg. Kos deg med videre reising med dine gull! :o)

   Slett
 4. Så fint du har det!

  Du har kanskje tenkt tanken selv, men du mååå jo ikke reise alene selv om prinsen har rota bort hesten. Det er også veldig gøy å reise på ferie med en venninne (eller flere) som har jevnaldrene barn. Da kan man hjelpe hverandre litt og nyte hverandre selskap etter at ungene har sovna :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe! Har tenkt tanken altså, og håper veldig på at det blir sånn hvis jeg først får barn. Er bare vant til å måtte klare det meste i verden alene.

   Slett