Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

søndag 15. juni 2014

En luftig hilsen fra skyene

Tenk at det går an. Akkurat nå sitter jeg oppe mellom skyene, i et fly mellom Bergen og Oslo. Det har vært en flott vestlandsuke. Jeg er ikke noe glad i å fly, men glad i å reise. En dårlig kombinasjon. Så dette er altså en luftig melding. Norwegian har wifi ombord. Det synes jeg er veldig underlig at er mulig, men det er det altså.
Så da har jeg litt å være opptatt av.

I dag ville jeg bare dele dette bildet, som en av de andre singelønskemammaene la ut på nett i morges. Det var fint og treffende synes jeg. For sånn er det. Noen ganger blir ikke livet som man ønsker seg. Som mann, barn, hund og stasjonsvogn. I rett rekkefølge.


Så får man kanskje prøve likevel. Det krever enormt mye mot.
Mer mot enn å fly selv om man er redd for det.

4 kommentarer:

 1. Og av og til har man mann, barn, hund og stasjonsvogn.. Også er allikevel ikke livet som man ønsket seg! Ingen garantier uansett, ikke alt blir som man tror, men man må hoppe i det, eller la skjebnen bestemme. Å leve krever mot, ta i mot krever mot, og vi gjør så godt vi kan alle sammen.. Dagens kloke tanker! Klem og ønsker deg alt godt fineste Tina <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant, så sant Vibeke. Garantier finnes ikke. Det vet du bedre enn mange. Og ja, det krever mot å leve - i sær alene. Takk for gode ord. <3

   Slett
 2. Det er sant. At mann, stasjonsvogn og hund finnes i utgangspunktet er ingen garanti. Ikke for at det blir barn, og heller ikke for at det skal bli som en ønsker seg eller forbli på den måten herfra og ut til folketrygden. Livet går seg til. Med en god dose mot, er sjansen for at det går seg til slik en drømmer om til stede. Ønsker deg lykke til. Hilsen en dame på snart 40. Med to små barn, men ingen mann. Faktisk med stasjonsvogn - den har jeg kjøpt selv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig sant. Takk for oppløftende ord. Det hjelper :o)

   Slett