Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

fredag 6. juni 2014

Mail fra Maigaard - sommerfuglene flagrer

God morgen!
Her starter dagen tidlig, med en mail fra Maigaard fertilitetsklinikk:


"Kære Dig

Tak for det. Det var rigtig fint lige at se hele brevet.
Det ser jo rigtig fint ud. De giver grønt lys for behandling

Hvornår skal vi i gang?
Vi holder lukket i uge  28-29-30

Jeg vil genre bede dig om at udfylde vedhæftede dokumenter og returnere til os snarest mulig  (jeg vd ghodt dataopl er sendt til os med svar i mail i januar, jeg vil dog gerne have vedhæftede retur!) samt kopi af svar på HIV og Hepatitis test. Du melder dig bare til behandling, når det passer; så skal vi lave plan og sende den til dig inkl recepter

MVH
Mathilde Evaldsen
Maigaard Fertilitesklinikk"
Weeeee altså! Babysommerfuglene flagrer!

Selv om jeg jo vet at sannsynligheten er størst for å ikke lykkes (cirka 25% er sjansen for å lykkes per forsøk, og det er neimen ikke så mye) må jeg jo bare forsøke, og tro på at det kan være mulig. Så i helgen skal papirer leses nøye og fylles ut. Så har selvsagt printeren min gått til streik, så da må jeg ta en tur til biblioteket for å få skannet inn papirene. Jeg er opptatt når biblioteket har åpent i morgen, så det får jeg nok kanskje ikke gjort før mandag. Det blir i all fall en helg med mange tanker....og sommerfugler. 

Ha en finfin helg alle sammen! 


15 kommentarer:

 1. Gratulerer!! Så spennende! Ønsker deg en strålende helg:)

  SvarSlett
 2. Veldig spennende! Ha en super helg du også :o)

  SvarSlett
 3. Wiii, så bra! Man blir hvertfall ikke gravid hvis ikke man prøver, og i alle forsøk ligger det en god mulighet for at det skal klaffe. Jeg har trua! Masse lykke til fremover, unner deg virkelig dette!

  SvarSlett
 4. Åh, vad spännande! Håller tummar och tår för att det i augusti ligger i ett pyttelitet frö och gror i din mage!

  SvarSlett
 5. Nei, den som intet våger intet vinner Mammahjerte.
  Veldig, veldig spennende Anna. Men vi må nok til september, på grunn av ukene de har sommerstengt.

  SvarSlett
 6. So exiting! Happy for you sweetie! ♡♡♡♡♡

  SvarSlett
 7. Very exciting Nina! Fingers crossed!

  SvarSlett
 8. hvis det er 25 % sjanse for å lykkes på hvert forsøk, så er det bra odds. Det er ca det sjansen er for par per prøveperiode i midten av 20-årene. fra midten av 30 årene = ca 10 % osv, men dette er uten den optimaliseringen IVF behandlingen gir, så dette er topp!:) lykke tiL!!:):)

  SvarSlett
 9. Ja, de sier så Anonym. Resultatene til Maigaard er publisert her:
  http://www.maigaard.dk/resultater.html

  SvarSlett
 10. Der kom bare halve kommentaren med gitt. Ja, de deler i litt ulike resultater (naturlig nok) for dem over og under 40 år. Der er jeg i grenseland da, siden jeg er 40. Jeg får bare krysse alt jeg har. Takk for lykkeønskninger. :o)

  SvarSlett
 11. Ja, når man gjør IVF så vil jo sjansene bli større, så stemmer helt sikkert at det ligger oppi mot 25 %, og det er veldig gode sjanser. De fleste i midten av 20 årene trenger som oftest ikke prøve veldig lenge før de blir gravide, så dette lover godt:)

  SvarSlett
 12. Hehe! Ja, hadde jeg bare vært i midten av 20-årene..... Det hadde vært noe gitt.
  I morgen fyller jeg 41. Ohlama altså!

  SvarSlett
 13. Men når dine sjanser med IVF er oppimot like gode som en naturlig prøver i midten av 20-årene så må vel det være gledelig?:) Mange 40 åringer som blir gravide av seg selv også, og det er mange 20 åringer som sliter. Lykke til!:)

  SvarSlett
 14. Tror det er lurt å både være optimistisk og realistisk. Er man over 40 er man heldig om man lykkes, selv med IVF, men på den andre siden er det jo også en del som klarer det. Har man for høye forventninger, slik en del fertilitetsklinikkene legger opp til, kan man fort gå på en smell om man ikke lykkes så lett som man gjerne ble forespeilet. Ønsker deg lykke til. Tror det er viktig å forsøke i alle tilfeller, om barnedrømmen er sterk, så gjør man hvertfall det man kan. Tvi tvi!

  SvarSlett
 15. hei, hvordan går det? har du lagt ned bloggen?

  SvarSlett