Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

lørdag 31. mai 2014

Ferien går mot slutten - venter det brev?

Hei fra sola, på den fineste øya!
Dagene har tikket av sted her nede på vakreste Rhodos, og snart er ferien over.
Nå har det faktisk vært tre fulle arbeidsdager disse to ukene også, for uke to kom veilederen min flygende. Så da har vi brukt mange timer på jobb, men i disse omgivelsene føles veiledning mye mindre som jobb enn det gjør hjemme.
Balkongjobbing og walk and talk langs stranda kan anbefales på det aller varmeste!

Denne andre uka er vi bosatt i landsbyen Afandou. Vi bor rett ved havet, på flotte Afandou Bay Hotel. Litt (mye) flottere enn jeg er vant til å bo her nede. Det kan også anbefales på det aller varmeste hvis du ønsker deg stille og rolige dager i vakre omgivelser. Det er bare litt over 30 rom her, og det roligste hotellet jeg noen gang har bodd på. Omgivelsene gir virkelig sjelefred. Her bor vi, med havet rett i bakgrunnen. Avstand til strand - 20 meter. Yes!



Dette bildet har jeg tatt selv, her ved stranden. Vi bor ganske enkelt rett over gata fra en tre kilometer lang strand med glassklart vann. En strand der det er helt mulig å finne et sted for seg selv om man vil. Det synes jeg er veldig fint.
Deilig, er det ikke?

Kan ikke si det frister veldig å sette kursen mot Norge igjen, men alt har en ende - også ferier. Er veldig spent på om det ligger et brev fra Diakonhjemmet sykehus i postkassa når jeg kommer hjem. Håper det ligger et brev der hvor det står at ingen av IVF-medisinene er skadelige for meg med den genmutasjonen jeg har. Fingers crossed!
En hel dag igjen her på øya i mitt hjerte. I morgen formiddag er det farvel for denne gang Rhodos. Og på gjensyn. Kommer til å savne denne øya, som med rette kalles Solens øy. Øya der den største delen av hjertet mitt bor. Å dra hit føles som å dra på hytta. Selv om jeg ikke har noen hytte. Rhodos får være min hytte - det oppleves kjent og kjært å være her. Tenk om jeg kan introdusere Solens øy for et nytt, lite menneske neste høst....

1 kommentar:

  1. Så helt fantastisk nydelig ut! Ventet det brev da du kom hjem? Blir spennende å høre om det blir oppstart snart!

    SvarSlett