Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

onsdag 20. august 2014

Vuggesanger og aftenbønn - spenningen stiger!

Klokken er 06:00 onsdag morgen. Ønskemamma er lys våken. Etter gårsdagen, og hele prosessen så langt, var jeg sliten i både kropp og hode. Så jeg sov en stund i går ettermiddag, og har sovet godt i natt. Nå er jeg lys våken - og superspent! Har eggene overlevd natten? Har noen av dem blitt befruktet, og begynt å dele seg som de skal? Utrolig nervepirrende!

Jeg har, til min medreisers forlystelse, både sunget for eggene og bedt en liten aftenbønn for dem. Med tre fine barnenavn. Hehe! Alt for barna liksom.

I går da jeg kom ut i bilen etter egguttaket hadde min medreiser, og Ida Jevne fra NRK som også er her nede, laget disse til meg:

Tre fine, hjemmelagde gullstjerner - en for hvert egg. Var ikke det utrolig koselig?
Nå er det bare å håpe at minst en av disse vokser seg sterk, og kan bli til mammas lille stjerne i magen, og i verden. Jeg vil helst ikke at de skal bli til stjerner på himmelen riktig enda. Ikke før jeg selv er det faktisk.

Klokken 13:30 i dag skal jeg ringe Maigaard. Da får jeg vite hvordan det har gått i nattens mulm og mørke. Holder pusten i spenning!
Skulle alle tre eggene ha gått til grunne i løpet av natten blir jeg ganske enkelt veldig lei meg. Da vil jeg trenge noen timer som er bare mine, uten andre mennesker, internett og mobiltelefon. I kveld, før jeg kryper til køys igjen, skal du få vite hvordan det gikk.

4 kommentarer:

 1. Satser på befruktning av alle de tre gulleggene. Vi blåster babystøv, englestøv, stjerneskudd, polkadotter og det hele herfra!

  SvarSlett
 2. Spennende, spennende!

  SvarSlett
 3. Spennende! lykke til!! OM det ikke skulle gå, så husk at du har flere forsøk. Ofte så prøver vel legene seg litt frem på hva som funker for akkurat din kropp.. det er jo ikke så lett å vite på første forsøket. Går det ikke nå, vil de helt sikkert gjøre litt forandringer i fremgangsmåten til neste gang som du vil profitere bedre på:)

  SvarSlett
 4. Det ser nok ut til att et ikke går på dette forsøket, med mindre dette er selveste gullegget.

  SvarSlett