Ønskemamma starter blogg

Ønskemamma starter blogg
Ønskemamma. Ønskebarn. Ønskebilde.

søndag 31. august 2014

Messing with my head

Da har det blitt søndag 31.august 2014, og i morgen skriver vi september. Snart er det høst, og tid for stearinlys, pledd og en god bok i sofakroken. Trolig er er det også tid for neste forsøk ved Maigaard. 

Ønskemamma må først le av seg selv. Forrige natt våknet jeg nemlig i vill panikk, og var 100% sikker på at jeg hadde glemt å ta en medisin som var veldig viktig for forsøket. Superduperviktig faktisk. Iiiiik! Hadde seriøst puls i over 200, og var skikkelig livredd. Kunne bare ikke komme på hvilken medisin det dreide seg om. Jeg lette til og med frem alle papirene fra Maigaard og så gjennom kjøleskapet - midt på natta. 

Jeg har jo selvsagt ikke glemt noe.
Jeg har fulgt opp alt jeg skal, til punkt og prikke. Og mere til. 
This process is messing with my head. 

I dag er det DPO12, altså 12 dager etter egguttak. Og fortsatt er alle tester skikkelig Blendahvite. Uff altså. Tror nok ganske enkelt det veldig snart må konkluderes med at det ikke gikk som ønsket i denne runden. Disse testene lager en slags skyggestreker alle dager, men alle er dessverre like negative. Har brukt strimmeltester i tillegg, som om mulig er enda hvitere. 


Dette lover dessverre dårlig for den siste lille, blinkende stjernen.
Det ser ut til å bli skumlere enn ønsket i vår private krimserie, som jeg skrev om for noen dager siden. Kapittel en i den serien er allerede over. Førstemann hadde sin offisielle testdag i dag, og testet negativt med blødning. Trist! Nestemann ut har testdag på onsdag og er helt sikker på at det ikke går. Så er det meg på torsdag, og det ser heller ikke lyst ut.

Jeg gjentar - dette løpet er ikke for pyser. Man skal vite hva man begir seg inn på.
Men vet man det, da tenker jeg at det er verdt innsatsen. 
Fortsatt fire dager til Maigaards offisielle testdag, men det er sannsynlig at vi allerede nå vet hva som blir utfallet av denne første prøverørsrunden. Er det like blendahvitt i morgen tror jeg helt sikkert løpet er kjørt for denne gang. Da er det bare å vente på at Tante Rød ankommer perrongen, maile Maigaard og legge en plan for neste forsøk. 

Men i dag skal jeg kose meg - aller først med en ventefrokost med en av damene fra krimserien vår. Det er fint å ha noen i samme situasjon å snakke med. I går var jeg forresten også på frokost, med en bloggleser som er gravid med en liten donorjente. Veldig hyggelig! Det er en forunderlig verden dette - modige Ønskemammaer popper opp både her og der  :o)

8 kommentarer:

 1. Jeg syns den streken bare blir sterkere jeg da:). Krysser fingre for ennå sterkere de neste dagene:).

  SvarSlett
  Svar
  1. Blinded by the light I am afraid. Men vi krysser litt til.

   Slett
 2. Synes også strekene virker sterkere. Dette er virkelig ei påkjenning for kropp og hode og håper virkelig at dette gir uttelling. Krysser fingrene så masse for deg :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Legger meg henslengt på sofaen med kryssede ben, kryssede fingre og blåser babystøv med gigantiske bollekinn.

   Slett
 3. Intet innlegg i dag...vi som følger deg blir nervøse... Vet ikke om det hjelper, men du har mange som krysser fingrene for deg! Selv ventet jeg til siste liten med å få barn, så jeg kan absolutt forstå hvordan det føles når klokka tikker... Jeg hadde utrolig flaks å få det til på den naturlige måten, og din kloke blogg gjør at jeg enda mer setter pris på den flaksen jeg hadde!
  Takk for det og lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord.
   Ja det er skummelt når klokka tikker - også så høyt som den tikker! Så heldig du var som fikk barn før det var for sent. Du får blåse litt babystøv med det eller dem i kveld :o)

   Nå ble det jammen et innlegg i dag også!

   Slett
  2. Om jag blåser babylykeønsker på deg her jeg sitter med ei nydelig bittelitt tulle på bryster!

   Slett